MiČR NSS Jinolice 2016
http://www.klom.cz/nss
... hle, teď večer se s NSS-D přihlásili Jakešové. Začínám si připadat jak ten král v pohádce: "Odvolávám, co jsem odvolal, a slibuji, co jsem slíbil."
Pokud to jde, snažím se hlásit mezi prvními, protože tak jako tak si stejně s předstihem zamlouvám ubytování. Na druhou stranu stále častěji přicházím do styku se soutěžemi, kde dva týdny před akcí pořadatel teprve vydává propozice a přihlášky přijímá ještě večer před soutěží, ne-li i na místě, takže si na dřívější uzávěrky přihlášek špatně zvykám, jakkoli je chápu jako oprávněné.
Dotkli jste se několika problémů
Pozdní přihláška - ano, uzávěrka byla jasně dána. I kvůli tomu aby se pořešil finální časový plán jízd. Je to česká vlastnost nechávat vše na poslední chvíli? Vzpomeňme tlaky při konci lhůt na výměnu dokladů na úřadech či podání daňových přiznání ... Navíc při online přihlášce je to záležitost na dvě minuty. Je asi lepší, korektnější, se přihlásit a případně účast zrušit když si nejsem jist zda dostanu volno atp.
Jasně, je dobré udělat místo nové kategorii - zvlášť pokud je účast na postupových soutěžích (ME, MS) podmíněna účastí a pořadím v Seriálu. Proto jsme do toho letos šli. D-čka mají specifikum že nemůžou (všichni jsme viděli proč) jezdit spolu s A nebo B - což pro C problém nepředstavuje a vždy se to tak v pohodě řešilo.
Komplikace a VELKÁ je ale s kolizí tříd pokud má jeden účastník dva (či tři) modely. Dvousoutěž vtěstnaná do dva a půl dne je našponovaná a nepomůžou dvě i tři tratě. Mám na mysli vzniklou situaci, kdy je přihlášeno A+D a B+D. Tedy D-čko se nemůže jet když se jede A nebo B. To je potřeba si uvědomit. U plachetnic je to přeci jen jiné, než u jízdy na trojúhelníčku, kdy lze jezdit více kategorií - je to záležitost pár minut. U hodinových jízd je to prostě jiné. To je potřeba si uvědomit. A pokud situace vznikne týden před soutěží, je to pro pořadatele nepříjemné.
Píšu obecně s ohledem na příští roky. Jak situaci vyřešíme v Jinolicích, to se dovíte na nástupu v pátek ráno.
Jirka
Standa
Do Jinolic vezu malou bedýnku dříví a ve čtvrtek večer tam způsobím kontrolovaný požár. Pár prutů beru s sebou, buřta alias špekáčka si vemte vlastního (vegani kedlubnu nebo mrkev).
Ale nápad je to dobrý, špekáček mi tu nějaký zbyl a do neděle by se mohl zkazit, tak proč mu nedopřát pohřeb žehem.
http://ladous.rajce.idnes.cz/jinolice_nss_160916
Nedělní fotky Dorianů vznikly na přání jednoho adepta ze severovýchodu republiky. Tímto mu do stavby přeju mnoho sil a těším se, až vypluje.
Po | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Akcí: 13
Uživatelů: 92
Lodí v registru: 3
19.01. materiál na plachty
14.01. To musíte (můžete) vidět