Velké Dářko 2016
Do akcí byly přidány finální informace o setkání plachetnic na Velkém Dářku.
K pozvánce, na Velké Dářko kterou jsem poslal všem na koho mám adresu ještě dodatek , zmněna je : hlavní rozhodčí je Lukeš Petr a hlavní zapisovatel Rozemberková Irena , a dále bude vybráno startovné ve výši 150 kč, od jetnotlivých startujících .Sledujte i nadále toto vlákno .
Tak do dnešního dne, je oficiálně přihlášeno 8 lidí .Kozák ,Mrázek, Neupauer, Medvěděv, Zeman ,Kopecký ,Bláha a Douša .
Jsem rád, že se Medvěděv přihlásil. Bez něj by to nebylo to pravé ořechové ;-).
další přihlášení do skončení uzávěrky :Podhorný Malhaus ,Deméter , Mrákoti , Abel ,Lukeš ,Urbančík ,Šenekel ,Kroupa
Demeter sa píše s krátkym "e" a Ábel s dlhým "Á" . Len pre poriadok aby to nevypadalo zle na štartovnej a výsledkovej listine. :-)
Ještě změna , jelikož je nás dost , tak startovné vychází pouze na 130 kč ( zkuste si tuto částku připravit)
po uzávěrce se přihlásili :Emler ,Mikulka , Šimůnek , Karolus .K tomu je ještě 11 lidí rodiní příslušníci a rozhodčí celkem 33lidí ,Počítám že bude chladněji počítejte s tím , také holínky může sprchnout. Máme tam místo jen na jeden stan , čili židličky sebou , nikdo není povinen vám je vozit a je na ohleduplnosti ke kamarádům jakej,, fotel" si přivezete
Tak co vy nato ?
18.5 2015 bylo provedeno první promněřování lodí pro kategorii ,,H" poslední 18.5.2016. Bylo promněřeno 19 lodí ,u kterých majitelé znají správnou vodorysku a hmotnost.Napřihláškách na V .Dářko, byly uváděné ůdaje v 80 % u lidí co mají lodě promněřené ,stale původní ,zlepšující reiting výpočtu , ani jeden nemněl zhoršující.Pořadatelé soutěží podle ,,navyga", kromně u Kopeckého to neřeší vůbec .Na co jsou techničáky ,a stavební předpisy vůbec.
18.5 2015 bylo provedeno první promněřování lodí pro kategorii ,,H" poslední 18.5.2016. Bylo promněřeno 19 lodí ,u kterých majitelé znají správnou vodorysku a hmotnost.Napřihláškách na V .Dářko, byly uváděné ůdaje v 80 % u lidí co mají lodě promněřené ,stale původní ,zlepšující reiting výpočtu , ani jeden nemněl zhoršující.Pořadatelé soutěží podle ,,navyga", kromně u Kopeckého to neřeší vůbec .Na co jsou techničáky ,a stavební předpisy vůbec.
Zdravím z Gatčiny,
u Navigy dle sportovního řádu a smyslu techničáku správnost údajů potvrzuje a tím by za ně měl ručit zástupce národního člena Navigy - ten kdo je podepsán u razítka. Samozřejmě bez poctivosti závodníka to moc nejde, teoreticky by šli pečetit plachty, trup ale váhu?
Standa
u Navigy dle sportovního řádu a smyslu techničáku správnost údajů potvrzuje a tím by za ně měl ručit zástupce národního člena Navigy - ten kdo je podepsán u razítka. Samozřejmě bez poctivosti závodníka to moc nejde, teoreticky by šli pečetit plachty, trup ale váhu?
Standa
Zdarec, musím se ozvat, protože jsem zhoršující reiting uvedl. (alespoň si to myslím)
Po přeměření uvádím skutečnou vodorysku 1010 mm. Místo původních 890 mm.
I v přihlášce na Dářko.
Zdravím Pavel
Po přeměření uvádím skutečnou vodorysku 1010 mm. Místo původních 890 mm.
I v přihlášce na Dářko.
Zdravím Pavel
Pavle ,proč se ozýváš zrovna ty, když to máš v pořádku
Vyůčtování startovného : jelikož mi paní,, Hasičová" přeplatila elektriku a něco zbylo ze startovného , tak celková částka která zůstala v kase činí 340 kč ,to bych mohl vrátit každému 17 kč .Ale jelikož si nejsem jistý, že by jste s touto částkou rozumně naložili tak jsem místo toho ojednal 1 českou a 1 slovenskou vlajku 1x1,5 m, Jsem pro vyvěšování vlajek, při zvláštních příležitostech , což naše akce jsou (moje vlajka z r 1952 již nese stopy ůnavy)
Investice do vlajek je chvályhodný počin.
Zdravím, Šurdovi patří poděkování !! Na Dářku bylo vše zařízené,ošéfované,veškeré potřebné zázemí, kuřata atd. Bezva !!
Jinak je to v kopru, 17 vočí je přesně na krpaté škopek z Oltecu.
Love nésó, tak fangla je taky betálné kauf.( jestli je s moravskou orlicí :-) )
Zdarec Pavel
Jinak je to v kopru, 17 vočí je přesně na krpaté škopek z Oltecu.
Love nésó, tak fangla je taky betálné kauf.( jestli je s moravskou orlicí :-) )
Zdarec Pavel
Po | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Článků: 253
Akcí: 13
Uživatelů: 92
Lodí v registru: 3