Kristýna 2025
Ahoj, Standa vydal propozice na již XVI. Evropský pohár na Kristýně. Jsou přiloženy v kalendáři
Ahoj, termín konání Evropského poháru se blíží aktuální stav přihlášek je následující: NSS-A - 5 modelů + 2 potenciální, NSS-B - 4 modely + 2 potenciální, NSS-C - 2 modely klasické s příčnou plachtou, oba účastníci mají přihlášenou i NSS-B, takže NSS-C pojede s NSS-A, NSS-D - 5 modelů + 2 potenciální a NSS-A junior - 1 model + 1 potenciální. Do potenciálních účastníků počítám ti, kteří mají zájem o ubytování a jen v textu se zmínili s čím by se chtěli zúčastnit.<br />
Standa
Standa
Že by se blýskalo na lepší časy a z NSS-D se stávala nejpočetnější kategorie?
Spíš se spousta lidí, jako třeba já, ještě nepřihlásilo...
Takže bude třetí NSS-C. Paráda.
Ahoj všem,
omlouvám se všem učastníkům na Kristýně.
Odjet bez rozloučení mě přišlo dost blbé, ale rušit probíhající slavnostní zakončení, ještě blbější!
Protože jsme z Kristýny pokračovali na zámek Lemberk a trochu nás tlačil čas, potřebovali jsme odjet.
Takže promiňte, polepším se.
Zdarec Pavel
omlouvám se všem učastníkům na Kristýně.
Odjet bez rozloučení mě přišlo dost blbé, ale rušit probíhající slavnostní zakončení, ještě blbější!
Protože jsme z Kristýny pokračovali na zámek Lemberk a trochu nás tlačil čas, potřebovali jsme odjet.
Takže promiňte, polepším se.
Zdarec Pavel
Reportáž ze soboty na Nově:
https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/610922-hradek-nad-nisou-hosti-zavody-modelu-plachetnic-evropsky-pohar-potrva-do-nedele
https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/610922-hradek-nad-nisou-hosti-zavody-modelu-plachetnic-evropsky-pohar-potrva-do-nedele
Omluva přijata Pavle. Doufám že se Vám Lemberk líbil. Také jsem jej pár roků zpátky navštívil.
Článků: 327
Akcí: 17
Uživatelů: 121
Lodí v registru: 3
Akcí: 17
Uživatelů: 121
Lodí v registru: 3
05.05. Kristýna 2025
23.04. Dokončení Kutru Dorian
20.04. NSS-D v roce 2025
25.03. Kutr (the Cutter)
23.04. Dokončení Kutru Dorian